Palvelut ja hinnasto 1.10.2014 alkaen

Toimistomme asianajajat hoitavat pääasiallisesti yksityishenkilöiden riita-, rikos- ja hallintoasioita. Riita-asioista perheoikeudelliset (perintö ja ositus) tapaukset ovat suurin ryhmä. Sivustollamme on lista hoitamistamme tapauksista, jotka on julkaistu oikeusministeriön ylläpitämässä Finlex-tietokannassa tai muussa kokoelmassa. Listasta saa kuvan toimialastamme. Yhteensä olemme hoitaneet 1980-luvulta alkaen yli 9.000 toimeksiantoa.

Tuntihinnat (sis. alv 24%)

Tavanomaiset toimeksiannot 248 € / h
Erityisasiantuntemusta vaativat tai tavanomaista vastuullisemmat toimeksiannot 260,40 – 297,60 € / h

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24 %. Mikäli ensimmäinen puhelinneuvottelu tai alustava sähköpostikirjeenvaihto ei johda toimeksiantoon, emme peri siitä erikseen palkkiota.

Oikeusturvavakuutus kattaa yleensä yksityishenkilöiden ja yritysten riita-asiat ja rikosasioissa asianomistajan oikeudenkäyntikulut omavastuuta lukuun ottamatta. Jos vakuutusta ei ole, yksityishenkilöllä on lisäksi usein tuomioistuinasioissa mahdollisuus saada julkista oikeusapua valtion maksaessa palkkiomme osaksi tai kokonaan.

Laskutuksemme perustuu toimeksiannon hoitamiseen käytettyyn aikaan. Yksittäisistä puhelinneuvotteluista ja muista pienistä toimenpiteistä veloitetaan yleensä aina vähintään 12 minuutin (0,2 tunnin) aikaveloitus.

Perusmuotoisen avioehtosopimuksen tai yksinkertaisen testamentin laatiminen ja todis-taminen neuvotteluineen ei vie yleensä enempää kuin 1 - 1,5 tunnin työn, joten nämä perusmuotoiset asiakirjat maksavat  248 – 372 €. Lisäksi maistraatti perii avioehtosopimuksen rekisteröinnistä erillisen maksun. Mikäli laadittava asiakirja on tavanomaista työläämpi ja vaatii työaikaa yli 1,5 tuntia, toimeksiannosta laskutetaan edellä mainitun tuntitaksan mukaisesti koko toimeksiantoon käytetyltä ajalta.

Viranomaisten perimät maksut ja muut kulut laskutamme erikseen. Esim. matkakuluista autolla laskutamme 0,53 €/km ja tavanomaista suuremmista tulostus- ja kopiointikuluista 0,37 €/mustavalkosivu.

 

 

Asianajotoimisto Fredman & Månsson

Asianajotoimisto Fredman & Månssonin osakkaina ovat asianajaja, varatuomari Markku Fredman ja asianajaja, varatuomari Ulf Månsson.

Katso tiedot »

Ota yhteyttä

Hämeentie 68 A, 2. krs, 00550 Helsinki

Puhelin:

  • Fredman 0400-464094
  • Månsson 0400-605202

Telefax 09-2787211

Yhteystiedot »